Events

Fantasi

Disse events er perfekte til alle der elsker at bruge deres fantasi, og her igennem leve sig ind i en verden fyld af magi og magiske væsner. Disse events kan dog sætte krav til kostumer, som deltagerne selv kan lave eller købe. Alt efter deltagerantal vil vi kunne skabe storslåede kampscenarier eller opgavebaserede scenarier, som vil få deltagerne mere ind på livet af hinanden. Events, som foregår som et eventyr kan være en del af skræddersyet produkter, eller i kan være med til at præge verdenen som deltagerne skal kastes ud i. I har her store muligheder for at skabe frit leg og socialisering på tværs af årgangene og klasserne.

 

For eksempler på Fantasi events klik her

SCI-FI

Det menneskelige imperium og Alien racen Faraos er i krig. En krig som vil afgøre herredømmet over vores galaze. Hvis det menneskelige imperium vinder vil det udradere alle aliens i vores galaze og Kejseren vil så herske over alle planeter, hvis Faraos vinder vil det være enden på alt liv. Sådan lyder historien i alt falde hvis man spørger menneskene, men dette er også et emperium som lydes blindt. Intet menneske har stået på Faraos side da der ikke findes oprøre eller desatøre men kun aliens som skal fjernes fra vores galaze (men er faraos mon så slemme som  de lyder?).

 

 

 

For eksempler på SCI-FI events klik her

Turneringer

Hvad end der er snakke om SCI-FI eller Fantasi spil er der mulighed for at skabe en duel/turnering. en turnering kan opsættes efter jeres ønsker eller forespørgelser. Man kan til disse events medbringe egne rollespils eller Nerf våben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For eksempler på Turnerings events klik her

Artamis                                             CVR: 36366125

Lundvej 26 7400 Herning


Mail: artamis.kontakt@gmail.com