SCI-FI

SCI-FI Events

Det menneskelige imperium og Alien racen Faraos er i krig. En krig som vil afgøre herredømmet over vores galaze. Hvis det menneskelige imperium vinder vil det udradere alle aliens i vores galaze og Kejseren vil så herske over alle planeter, hvis Faraos vinder vil det være enden på alt liv. Sådan lyder historien i alt falde hvis man spørger menneskene, men dette er også et emperium som lydes blindt. Intet menneske har stået på Faraos side da der ikke findes oprøre eller desatøre men kun aliens som skal fjernes fra vores galaze (men er faraos mon så slemme som  de lyder?).


Skræddersyning: 10 eller flere deltagere

Det er også muligt at sammensætte jeres eget event i samarbejde med vores produktudvikler. Igennem en samtale, vil vi spore os ind på hvad jeres behov er, herefter vil vi komme med et tilbud, om hvorledes produktet vil komme til at forme sig. Så snart produktet er godkendt vil vi herefter sammensætte en pris.

Kontaks os og find frem til lige den pris og aktivitet som passer til  jer.3. Fangerne: 25 - 65 deltagere

Aldersgruppe - ca. 8 og opefter

En koloni er blevet etableret. Planeten er ikke kortlagt og de eneste, som er tilstede på den er forbrydere. Det Menneskelige Imperium anderkender ikke oprørere. Der findes kun forrædere. Det er her disse personer havner. Er det muligt at flygte fra planeten eller bliver man nødt til at etablere et samfund, som kan tage vare på sig selv? Kun tiden og individerne på planeten vil kunne vise om det er muligt at overleve blandt forræderne til Det Menneskelige Imperium.Muligt Udbytte

Lær børnene, de unge og til med voksne, at samarbejde, knytte bånd til hinanden og forstærke dem der allerede eksisterer. Se hvorledes de overkommer forhindringer og hvordan de løser problemer.


4. Koloniseringen: 45 - 65

deltagere Aldersgruppe - ca. 8 og opefter

En planet er endelig blevet fundet, hvorfra man kan undersøge galaksens centrum. En delegation er blevet sendt afsted med et topmoderne rumskib. De skal kolonisere planeten og opsætte en forskningsstation. Undervejs til planeten samler de nogle fanger og deres vogtere op, som skal transporteres til fængselsplaneten. Rejsen er lang og triviel, men præget af utryghed pga. fangerne. Da de kommer til planeten er alt dog ikke som de troede. Fremtiden på denne planet er begyndt at blive tvivlsom og uroen spreder sig, da skibet lander.Muligt Udbytte

 Deltagerne vil blive sat på prøvelser som de må løse hvis de skal overleve, dette gælder for alle racer og alliancer. Dette vil lære dem konkurrence og sammenhold. Deltagerne vil også blive smidt ud i situationer hvor man må bære konsekvenserne af sine valg. Der vil blive dannet grupper, og deltagerne vil herefter lære at arbejde på tværs af grupper og skabe sammenhold med deres modparter, for at kunne løse de opståede problemer.

1. Pirater: 10 - 15 deltagere

Aldersgruppe - ca. 13 og opefter

Menneskene og Faraos står over for en stor konflikt. En karavane af emperiets fragtskibe er på vej mellem to sektore i krigszonen, da de pludseligt bliver overfaldet af Pirater. Det viser sig at disse pirarter er en blanding af racer. Det er nu op til besætningen at finde en vej ud af dette problem.


 

Muligt Udbytte

Deltagerne vil til dette event skulle  arbejde sammen for at løse problemer og bekæmbe deres modstandere. Det vil også lære dem at konkurrence og samarbejde imellem parterne tit resulterer i en større sejr end konflikt.


2. Virusen: 15 - 35 deltagere

Aldersgruppe - ca. 14 og opefter

Et ensomt fartøj har udsendt et nødssignal. Dette er blevet samlet op af Det Menneskelige Imperium. Fartøjet er et laboratorie-rumfartøj, som blev meldt savnet for over 5 årtier siden. Fartøjet var en del af et eksperiment, hvad dette eksperiment omhandlede har Det Menneskelige Imperium ikke meldt ud. En delegation er blevet sendt ud for at indfange og undersøge dette fartøj. I er en del af den besætning, som er ombord på denne redningsmission. Finder I mon grunden til at fartøjet forsvandt eller vil fartøjet vise en hemmelighed, som helst skal blive i det tomme og mørke rum mellem stjernerne? Kun jeres færd vil vise hvad der vil ske med jer og dette fartøj.


Muligt Udbytte

Giv deltagerne en dag de ikke vil glemme. Alle vil blive inddraget og lære at samarbejde på tværs af Arter og overbevisning. Deltagerne vil blive inddelt i grupper og lære hvordan man arbejder sammen, både internt i grupperne, men også på tværs af dem. Ved at sætte dem i grupper, hvor der vil være en Hjælper, vil man kunne få alle til at deltage, og give dem et indblik i hvorledes man kan arbejde sammen. Dette vil også være med til at forbedre forholdene i f.eks. klassen, foreningen eller klubben.

Artamis                                             CVR: 36366125

Lundvej 26 7400 Herning


Mail: artamis.kontakt@gmail.com