Turneringer

Turnerings Events

Hvad end der er snakke om SCI-FI eller Fantasi spil er der mulighed for at skabe en duel/turnering. en turnering kan opsættes efter jeres ønsker eller forespørgelser. Man kan til disse events medbringe egne rollespils eller Nerf våben.


Skræddersyning: 10 eller flere deltagere

Det er også muligt at sammensætte jeres eget event i samarbejde med vores produktudvikler. Igennem en samtale, vil vi spore os ind på hvad jeres behov er, herefter vil vi komme med et tilbud, om hvorledes produktet vil komme til at forme sig. Så snart produktet er godkendt vil vi herefter sammensætte en pris.

Kontaks os og find frem til lige den pris og aktivitet som passer til  jer.


Turneringer

Med Nerf

En aktivitet som er rettet mod både børn og voksen. I står for lokalerne og så vil Artamis komme med våben og ammunition nok til at kunne udruste jer til kamp. Nerf er en aktivitet som børn ned til 8 år  kan være med til. I et typisk spil vil man opstille en forhindringsbane og dele deltagerne ind i hold. Disse hold skal så kæmpe imod hinanden. Under hele aktiviteten vil deltagerne skulle samarbejde og udtænke løsninger for at kunne klare sig imod hinanden. Nerf kan også sættes op som en konkurrence og er ideel til at få deltagerne til at være aktive samtidig med at de  skal samarbejder.


Eksempel 1:

Her kommer der en minion opstiller en bane. Præferencerne for baneopstilling ville være i en gymnastiksal og med de redskaber som er på stedet. Det kan også være på en multibane eller i et lukket lokale.  Der vil blive medbragt  våben, skud og beskyttelsesbriller no til 15 personer. Denne aktivitet vil være optimal for 2-3 grupper, af 5 personer, i turnering/konkurrence imod hinanden.


Rekvisitter

10 - 15 Nerf våben – Disse vil variere i størrelse og skud kapacitet, deltagerne må ikke medbringe egne Nerf.

100 - 150 Nerf skud (skumgummi) – ca. 10 skud pr deltager, deltagerne må ikke medbringe egne skud. - der er mulighed for selvlysende skud.

10 - 15 sikkerhedsbriller – dette er kun en størrelse men deltagerne kan selv medbringe egne briller.

Eksempel 2:

Her kommer der 1 - 2 minions og hjælper med at opstille en eller flere baner. Præferencerne for baneopstilling ville være i en gymnastiksal og med de redskaber som er på stedet. Det kan også være på en multibane eller i et lukket lokale. Der vil blive medbragt våben, beskyttelsesbriller og skud nok til 30 personer. Aktiviteten her vil være optimal for 3 – 6 grupper i turnering/konkurrence imod hinanden.


Rekvisitter:

20+ Nerf våben – Disse vil variere i størrelse og skud kapacitet, deltagerne må ikke medbringe egne Nerf.

300 Nerf skud (skumgummi) – min. 10 skud pr deltager, deltagerne må ikke medbringe egne skud.

20+ sikkerhedsbriller – dette er kun en størrelse men deltagerne kan selv medbringe egne briller.


Middelalder

turneringer

En aktivitet som er rettet mod både børn og voksen. I står for lokalerne/området og så vil Artamis komme med våben og udrustning no k til at give en fed oplevelse for alle. Middelalder tuneringerne er noget som børn helt ned til 8 år  kan være med til. Deltagerne skal i  hold samarbejde internt for at kunne vinde og bekæmpe deres modstandere.  det er også en mulighed at lave kamp opsæt som kun indvolvere en deltager af gangen

Eksempel 1:

Denne aktivitet kan afholdes i en skolegård, i en skov eller i en sal. 1 minion vil komme med rollespils udstyr nok til 15 personer. Der vil så blive sat turnerings regler op for deltagerne og de vil blive inddelt i 2 – 3 forskellige grupper, hvorefter de skal dyste mod hinanden for at vinde tuneringen. Som afslutning på aktiviteten vil der blive afholdt en bueskydnings konkurrence.


Rekvisitter:

15 Våben –  latex våben som benyttes i live rollespil og er ikke farlige.

8  Skjolde – disse er, ligesom våbener, lavet af latex.

2 slagkofter – disse vil være i to forskellige farver så ledes at man kan kende forskel på grupperne. En bliver givet til lederen af hver gruppe.Eksempel 2:

Denne aktivitet kan afholdes i en skolegård, i en skov eller i en sal.  der vil til  denne aktivitet komme 2 minions vil komme med rollespils udstyr nok til 25 personer. Der vil så blive sat turnerings regler op for deltagerne og de vil blive inddelt i 2 – 4 forskellige grupper, hvorefter de skal dyste mod hinanden for at vinde tuneringen.  Som afslutning på aktiviteten vil der blive afholdt en bueskydnings konkurrence.


Rekvisitter:

25 Våben –  latex våben som benyttes i live rollespil og er ikke farlige.

12 Skjolde – disse er, ligesom våbener, lavet af latex.

4 slagkofter – disse vil være i to forskellige farver så ledes at man kan kende forskel på grupperne. En bliver givet til lederen af hver gruppe.

Artamis                                             CVR: 36366125

Lundvej 26 7400 Herning


Mail: artamis.kontakt@gmail.com