Om os

René Lausdahl

René er ejer og grundlægger af Artamis. Han har en bachelor inden for Erhvervsøkonomi og innovation, samt en i pædagogik.   René har også været hjælper og med arrangør til flere forskellige live rollespil for børn og unge samt Færgeskælder sommerlejer. Han grundlagde Artamis for at vise skole og institutions verdenen hvorledes rollespil, i dens mange afskygninger, kan hjælpe med at skabe pædagogisk grobund for både læring og dannelse. Klik her for at se René CV


Artamis

Artamis

Artamis er et firma, der laver Rollespil/LARP til udvikling og sjov. Så simpelt er det. Artamis er startet op af René Løkke Lausdahl, med henblik på at skabe og udvikle et nyt syn på Rollespil og mulighederne det bringer med sig for kompetance udvikling. Vi afholder events og udvikling for virksomheder, skoler, SFO’er mm.

Minions

Minions er de personer der kommer ud og er medvirkende til at en aktivitet forløber som planlagt. Det er dem der har til opgave at inddrage deltagerne i spillets verden. Det er også disse Minions der er med til at sørge for at alle bliver hørt og kommer til at bidrage til oplevelsen.


Masterne

Masterne er de personer, der har det overordnede overblik over aktiviteterne. Masterne er samtidig de personer der sætter ting i spil og skaber stemningen der bliver opretholdt af Minionsne. Det er også Masternes opgave at briefe, inden spillet starter, samt de-briefe, efter aktivitetens afslutning. Det er disse personer man kommer til, hvis der sker noget man ikke forstår, eller i tilfælde af større problemer, som hjælperne ikke kan løse.

Artamis                                             CVR: 36366125

Lundvej 26 7400 Herning


Mail: artamis.kontakt@gmail.com