Priser

Foredrag

I rollespil ligger der mange ting så som: brætspil, LARP, Bord spil og sågar compjuterspil. Har i brug for at give elever, lære eller pædagoger et indblik i hvad det er Rollespil kan bruges til og hvilke muligheder det kan åbne op for hos jer? Kontakt os og få et tilbud på et fordrag.

Priser (ekskl. moms) fra 1.000

Workshops

LARP (Liverollespil) Events tager udgangspunkt i en verden fuld af nytænkning, udklædning og historier. Det er en verden som kan skabe mange kreative processer for de børn som deltager i et event. derfor anbefaler vi en Workshop inden et event igangsættes således at deltagerne selv kan være med til at præge deres eget kostyme, karakter og den historie som ligger i  det event som i vælger.

Alder: 8 og op

Maks. deltager antal: 25

Varighed: op til 3 timer

Materialer: kan tilkøbes

Priser (ekskl. moms) fra: 2.500

Fantasi og SCI-FI

I en verden hvor flere og flere ting foregår via computere og iPhones, kan mange børn savne lejligheder til at udvikle deres egen fantasi i fældesskab med vennerne. Rollespil events så som disse giver dem muligheden for att genopfinde dem selv i en verden som de kan genskabe blot ved at samle en pind op og fægte med dere kammerater. Eller ved at sætte sig og diskutere Hvad det endeligt var der skete og ville ske efter eventet er færdigt. Fantasien er en verden som altid vil være med dem og som kan udvides gennem fysisk aktiviteter og historei fortællinger så som disse events.

Alder: 8 og op

Deltager antal: 10 og op

Varighed: 2 timer op til 8 timer (alt efter spil)

Kostumer: selvvalgt  (kan laves i workshop)

Priser (ekskl. moms) fra: 6.000

Turneringer

Mangler i en måde hvorpå i får børn og unge til at udfolde sig fysisk? hvorfor så ikke opsætte en turnering i Nerf eller med sværd og skjolde? Til disse events vil deltagerne blive vist basale metoder at duelere og kæmbe hvorefter de vil blive inddelt i hold som så skal kæmbe imod hinanden. Vinderen står med sejeren og muligheden for at hjælpe de andre til at blive bedre. Disse events giver stor mulighed for at øve samarbejde, teamvork, taktik og at det ikke altid gælder om at vinde men  at være med.

Alder: 8 og op

Deltager antal: 10 og op

Varighed: op til 3 timer

Udstyr: kan medbringes selv, men der standarter tilgængelig for alle

Priser (ekskl. moms) fra: 1.500

Artamis                                             CVR: 36366125

Lundvej 26 7400 Herning


Mail: artamis.kontakt@gmail.com